كه فقط با داروهاي دكتر دومي كمي بهتر بود ولي تا يه قطره اش تموم شد مجدد گريه هاش برگشت به روز اول حالا موندم چه كار كنم راهنمايي كنيد لطفا يا اگر دكتر بهتري ميشناسيد معرفي كنيد بهم باتشكر
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخمها نشانههای عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.
یک رژیم غذایی متنوع، رشد و نمو را در کودکان ترویج می دهد و به التیام زخم ها کمک می کند.
بهش اب جوش نبات دادن و تلنجوین ولی دلدردش خوب نمیشه باید چیکار کنیم
داستان این فیلم، زندگی آخرین فردی است که در زمین میمیرد؛ آن هم زمانیکه بشر به تکنولوژی حیاتجاودانه رسیده است. او توانایی این را دارد که به سه دورهی کودکی، جوانی و میانسالی خود سفر کند و سرنوشت خود را با تغییراتی جزئی، عوض کند.
در صورتی که تغییرات نوع زندگی و مراقبت در خانه، نشانههای بیماری پروانهای را کنترل ننماید، درمانهای موجود ممکن است شامل جراحی توانبخشی و دارو باشند این عارضه معمولاً با وجود رسیدگیهای درمانی، پیشرفت داشته و نیز موجب عوارض جدی و حتی مرگ گردد.
سرطان پوست: نوجوانان و بزرگسالان مبتلا به نوع خاصی از بیماری پروانه ای، در معرض خطر ابتلا به سرطان پوستی به نام سرطان سلولهای سنگفرشی هستند.
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس میشود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر great post میکند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر میکند.
سپسیس: زمانی که باکتریها از ناحیه آلوده وارد جریان خون شوند و در سرتاسر بدن گسترش یابند، سپسیس نامیده میشود که یک شرایط به سرعت پیشرونده و با ایجاد شوک و نارسایی در اندامها، تهدید کننده زندگی فرد خواهد بود.
در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
مرگ: نوزادانی که دارای فرم شدید بیماری پروانهای هستند، در معرض خطر ابتلا به عفونتها و از دست دادن مایعات بدن به دلیل گسترش تاولها هستند و سایر نوزادانی که زنده میمانند، به دلیل ایجاد تاول در خوردن و تنفس دچار اختلال میشوند و بسیاری از این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.
اگر جای زخم، عملکرد دست را تحت تاثیر قرار داده باشد، ممکن است پزشک یک پیوند پوست را پیشنهاد کند.
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.
Comments on “Examine This Report on عکس بیماری پوست پروانه ای”